VERTROUW UW INSTINCT

IN DE JUISTE HANDEN KAN EEN WILDCARD PRACHTIG SPEL OPLEVEREN

Schitterend in de schaduw. Trillend van uitdagende spierkracht. Zijn overhangende profiel loopt steil op, glooit snel omlaag en loopt strak af. Hij straalt precisie en pure, onversneden kracht uit.

RUSTIG DE DRUKTE IN

KIES UW EIGEN WEG EN TREK U NIETS AAN VAN HET STADSGEWOEL

Minder massa. Meer spieren. Koplampen met boemerangvorm versterken de dynamische uitstraling van de 370Z. Solide en rank, met een stuggere carrosserie, verbeterde remmen en lichtere wielophanging, de Nieuwe 370Z voelt zich op de weg meer dan thuis.

REIK VERDER DAN HET OPPERVLAK

Gestroomlijnd en vloeiend gemodelleerd met zijn ronde achterspatborden en karakteristieke achterlichten - onweerstaanbaar aantrekkelijk. Een persoonlijk- heid met diepgang, leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren met optionele 19" RAYS lichtmetalen velgen.

DOORZETTEN WANNEER ALLES MEE ZIT

Focus, ook wanneer het einde in zicht is. en houd het tempo hoog, gewoon omdat dat kan

GEEF U OVER

Laat u zakken in het lederen comfort van de cockpit en voel de adrenaline. In de sportstoel met zijdelingse steun en met stevige grip op het stuurwiel voelt u zich één - en dat alles met een panoramisch uitzicht.

SCHAKEL TERUG

Hier houdt het nog niet mee op. Op straat absorbeert de dubbele wishbone wielop- hanging elk terrein, zelfs betonplaten. Met z'n bagageruimte van 235 liter is de verleiding groot om ze allemaal te verkennen.

MAAK EEN FLITSENDE INDRUK

Vergist u zich niet. Deze jongen speelt het hard. Een echte pro die u alleen kunt temmen op techniek en intuïtieve timing. Zelfbeheersing, dat is nog het moeilijkste.

GEEF PLANKGAS

Behendig licht, degelijk solide en duizelingwekkend snel... Zet u schrap en ervaar de indrukwekkend snelle acceleratie van de Nieuwe 370Z, die slechts geëvenaard wordt door zijn remsnelheid – handig voor die haarspeldbochten.

ALL-IN GAAN

Alert en ultrasnel reagerend, met een geoptimaliseerd navigatiesysteem (optie) en snelheidsgevoelige stuurbekrachtiging voor nog betere stabiliteit op de snelweg en elders: de 370Z weet precies waar u heen wilt...

TRAP HEM OP Z'N STAART, EN VOEL HET VERSCHIL

U krijgt net zo veel als u geeft met de nieuwe 3.7 liter V6-motor van de 370Z. Deze rebel met achterwielaandrijving beschikt over 328 pk en een koppel van 363 Nm.

Vraag een proefrit aan
Neem contact op met de verkoop.

NISSAN 370Z