HET NIEUWE GEZICHT VAN ELEKTRISCHE AUTO'S

De technologie van elektrisch rijden heeft veel vooruitgang geboekt in de afgelopen jaren. Dit maakt de rijervaring leuker, praktischer en voordeliger. Elektrische auto's zoals de Nissan LEAF gebruiken hetzelfde soort lithium-ion-accu's als uw mobiele telefoon en computer.

HET VOORDEEL VAN ELEKTRISCH RIJDEN

In tegenstelling tot de wat vreemd uitziende auto's van vroeger, kunnen elektrische auto's vandaag heel erg praktisch en ruim zijn. En omdat er geen lawaai en trillingen zijn, om nog niet te spreken van de extreem lage gebruikskosten, heeft een elektrische auto aanschaffen en gebruiken duidelijke voordelen ten opzichte van auto's met brandstofaandrijving.

SUPERIEUR INTERIEUR

SOEPEL, SPANNEND, COMFORTABEL, ZUINIG EN MILIEUVRIENDELIJK RIJDEN

De Nissan LEAF biedt u dynamische acceleraties en een verhoogd koppel waarmee u dezelfde prestaties, of beter, kunt verwachten ten opzichte van de traditionele verbrandingsmotorvoertuigen. Bovendien is een elektrisch voertuig stiller, voordeliger en vele malen milieuvriendelijker.

De lichtere carrosseriepanelen en verbeterde aerodynamica geven u een stabiele en spannende rijervaring met al het comfort waar u aan gewend bent, zoals stuurbekrachtiging en klimaatregeling. Bovendien hebben wij onze elektrische auto range uitgebreid met nu zelfs de Nissan e-NV200, een 100% elektrische bestelwagen.

ELEKTRISCH RIJDEN MAAKT HET LEVEN AANGENAMER

MAAK HET LEVEN AANGENAAM MET EEN ELEKTRISCHE AUTO

BESCHERMD

Met een elektrische auto wordt u wakker met een volledig opgeladen lithium-ion-accu, dankzij het nachtladen wanneer de elektriciteit ook nog eens goedkoper is. U zult geen ongeplande (en dure) stops bij benzinestations meer hebben, en geen schadelijke dampen in de garage als uw elektrische voertuig start. Met uw smartphone of PC kunt u de klimaatregeling van de auto op afstand regelen en het laden starten, zodat alles op tijd klaar staat voor uw vertrek. Onderweg geeft de SatNav precies aan hoeveel energie vereist is om uw bestemming te bereiken en waar de voor u dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten zijn, zodat u uw elektrische auto kunt laden terwijl u winkelt! Daarnaast is het parkeren vaak gratis voor elektrische auto's.

WIST U DAT?

De Nissan LEAF produceert 21 decibel minder geluid dan een huilende baby (95 db), een stofzuiger (80 db) of een plafondventilator (26 db).

ELECTRIC INNOVATION THAT EXCITES

Vraag een proefrit aan
Neem contact op met de verkoop.

NISSAN LEAF