BLIND SPOT WARNING

Het Blind Spot Warning systeem ziet wat u niet ziet. Als u sneller rijdt dan 30 km/u en er zich een auto in uw dode hoek bevindt, gaat een discreet lampje branden in uw buitenspiegel. Ook wanneer u van rijbaan wisselt en daarbij gevaarlijk dichtbij een andere auto komt, zal hetzelfde lampje branden en zult u ook door geluidssignalen gewaarschuwd worden.

LANE DEPARTURE WARNING

Het Lane Departure Warning-systeem geeft een waarschuwing zodra u buiten de op het wegdek aangebrachte markeringen dreigt te raken. Het systeem detecteert de kleinste wegmarkeringen en geeft, tenzij u dit anders instelt, aan dat u rechter moet gaan rijden. De groene pictogrammen van de combimeter kleuren groen tot geel en u hoort een geluidssignaal. Het slimme systeem past zijn gevoeligheid automatisch aan op landwegen om verschillende rijstijlen mogelijk te maken.

MOVING OBJECT DETECTION

De Moving Object Detection waarschuwt u wanneer iets of iemand het pad van uw nieuwe NOTE kruist. Conventionele parkeersystemen waarschuwen u voor objecten op de weg, maar dit systeem geeft een hoorbaar en visueel signaal wanneer iets of iemand zich rond de wagen begeeft.

VERLICHTE ECO-FUNCTIES

Via het HD-kleur verlichte display kunt u tijdens en/of na elke rit aflezen hoe milieuvriendelijk u rijdt middels 2 Ecometers.

INNOVATIEVE DIG-S MOTOR

EEN UNIEKE VERBONDENHEID MET DE STAD

De Pure Drive 1.2 L benzinemotor met supercharger levert maar liefst 72 kW (98pk). In combinatie met de handgeschakelde versnellingsbak zijn de ecoprestaties vergelijkbaar met die van een dieselmotor; echter zonder het bijbehorende prijskaartje. Met deze innovatieve technologie wordt het verlies van vermogen, als gevolg van hitte en een teveel aan wrijvingen, vermindert. Hierdoor wordt de opgewekte energie efficiënter gebruikt. Voor u leidt dit proces tot een lager brandstofverbruik.

TECHNOLOGIE VOOR VEILIGER RIJDEN

TPMS, BESP, TCS

Standaard in de nieuwe Nissan NOTE: het Bandenspanningmonitoringsysteem (TPMS), dat u waarschuwt wanneer uw bandenspanning te laag is. Een goede bandenspanning is niet alleen veiliger, maar houdt ook u verbruik laag. En de 9e generatie Bosch Electronic Stability Program (BESP) regelt de remdruk voor elk wiel afzonderlijk en brengt het koppel van de motor terug voor een verbeterde grip en het Traction Control System maximaliseert de tractie.

AIRBAGS EN ABS

In totaal zes airbags (voorin, achterin en gordijn-airbags) bieden altijd maximale bescherming voor u en uw passagiers. En als u ooit stevig in de remmen moet, behoudt u dankzij het antiblokkeersysteem (ABS) alle controle en stabiliteit.

I-KEY, STARTKNOP EN FUNCTIES OP HET STUURWIEL

Besturing van de nieuwe Nissan NOTE is een fluitje van een cent dankzij de uitgebreide bedieningsknoppen op het stuurwiel en slimme i-Key. Open het portier, start de motor en u rijdt zo weg; dat allemaal met slechts één druk op de knop.

NISSAN AVM

360° ZICHT MET 4 CAMERA’S

De innovatieve Nissan Around View Monitor geeft uw auto en zijn directe omgeving in een zicht van 360° weer op het 5,8 inch touch screen. Achteruit of in een krappe ruimte inparkeren wordt zo een stuk gemakkelijker en zorgelozer gemaakt.

AANGESCHERPT INTERIEUR

Zodra uw oog valt op het dashboard van de nieuwe NOTE is het duidelijk; alles is tot in de puntjes verzorgd. Van de scherpe nieuwe graphics van de boordcomputer tot aan de blauw verlichte snelheidsmeter en toerenteller

FLEXIBELE RUIMTE

ALLES KAN MEE

Fietsen, tassen en overige bagage, het past allemaal in de nieuwe NOTE. De achterste stoelen kunnen op vier verschillende manieren worden neergeklapt en het Karakuriboard biedt nog meer mogelijkheden voor extra laadruimte.

UITGESPROKEN ENERGIEK

Vraag een proefrit aan
Neem contact op met de verkoop.

NISSAN NOTE