GESTROOMLIJNDE SPORTIEVE LIJNEN

ZELFVERZEKERD OP DE WEG

Wilt u een auto die past bij uw dagelijkse ritme? U hoeft niet verder te zoeken. Met zijn opvallende ontwerp is de nieuwe Nissan PULSAR uw perfecte metgezel. De gebeeldhouwde carrosserie en gepolijste zijlijnen geven het model ook een atletisch uiterlijk, dat perfect past bij een dag vol zelfvertrouwen en assertiviteit.

BOEIENDE ONTWERPDETAILS

STRAK AFGEWERKT VOOR EEN PERFECTE LOOK

Het ontwerp van de nieuwe Nissan PULSAR biedt elegantie in elk detail. Een integraal onderdeel van de exclusieve lijnen zijn de opvallende mistlampen en zijramen, omringd met chromen details. De uitgesproken achterspoiler en de V-vormige rastergrille geven de auto een sportief-assertieve uitstraling. De led-richtingaanwijzers en -koplampen maken dat beeld compleet. Met de diamantgeslepen lichtmetalen velgen van uw keuze zult u zeker de aandacht trekken.

HET NIEUWE NISSANCONNECT-SYSTEEM

ALTIJD IN CONTACT OP DE WEG

Met het NissanConnect-systeem hebt u snel toegang tot alle gegevens die u nodig hebt, dankzij een intuïtief touchscreen van 5,8 inch: appsynchronisatie zorgt dat u in contact blijft met sociale netwerken, op de hoogte blijft van het nieuws en onderweg het weerbericht kunt checken. Of u nu naar uw favoriete muziek wilt luisteren (via radio, Bluetooth of USB), de routebeschrijving naar uw bestemming zoekt of in contact wilt komen met een vriend, u hebt alles onder handbereik.

DYNAMISCH EXTERIEUR

EXTREEM VEEL RUIMTE

OOK ACHTERIN HEERST HET COMFORT

Uw nieuwe Nissan PULSAR is niet alleen ideaal voor u, maar ook voor hen die met u meerijden! De ongeëvenaarde ruimte maakt iedereen tevreden, ook de passagiers op de achterbank. Zij genieten van overvloedige beenruimte zonder dat u bagageruimte opgeeft, dankzij de langste wielbasis in zijn klasse. Een open en luchtig interieur biedt weids uitzicht in alle richtingen. Haal adem, rek uit, ontspan: ook daar heeft u genoeg ruimte voor.

SUPERIEURE VORMGEVING VAN HET INTERIEUR

MAAK UW AUTORIT VERFIJND

De nieuwe Nissan PULSAR heeft niet alleen een ruim interieur, maar ook verschillende extra's die uw autorit nog verfijnder maken. Geniet van exclusief comfort met zeer comfortabele stoelen en de breedste armleuningen in zijn klasse. Zachte en bestendige stoffen, chromen details: het interieur is ontworpen met hoogwaardige materialen voor een stijlvolle en moderne look. U verdient zowel het hoogste comfort als de beste stijl tijdens uw reis.

VERFIJND EN RUIM INTERIEUR

DYNAMISCHE EN EFFICIËNTE TURBOMOTOR

PRESTATIES VOOR EEN KRACHTIGE RIT

De nieuwe Nissan PULSAR levert de beste prestaties dankzij zijn turbomotoren met directe inspuiting: de tot 190 PK sterke 1,6 DIG-T benzinemotor maakt uw rit dynamisch, de acceleratie krachtig en het reactievermogen uitstekend. U kunt ook kiezen voor een turbodieselmotor met nog hogere koppeling, of overstappen van een handmatige zesversnellingsbak naar X-Tronic-transmissie met de 1,2 liter benzinemotor. Wat u ook kiest, wij garanderen sterke, betrouwbare prestaties voor elke rit.

INTELLIGENTE STOP-/STARTTECHNOLOGIE

UITSTEKENDE BRANDSTOFBESPARING VOOR EEN EFFICIËNTE RIT

Nooit meer overbodig gebruik van uw motor! De nieuwe Nissan PULSAR heeft een stop-/startsysteem dat automatisch de brandstoftoevoer afsluit en weer opstart wanneer u stopt en weer wegrijdt. Door de nutteloze draaitijd van uw motor te verminderen zult u zien dat zowel de uitstoot als uw verbruik drastisch afneemt. Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee: van sommige uitvindingen profiteert echt iedereen.

SLIMME MOTORPRESTATIES

NISSAN PARKEERHULP

INTELLIGENTE INNOVATIE VOOR SLIMHEID OP STRAAT

Parkeren was nog nooit zo gemakkelijk als in uw nieuwe Nissan PULSAR! Met de Around View Monitor kunt u 360° rondom uw auto kijken, waardoor u precies kunt zien hoe u in het parkeervak kunt manoeuvreren. Met vier groothoekcamera's rondom uw voertuig kunt u van een hoge hoek schakelen naar een blik op de voorzijde of achterzijde, wat vooral handig is bij achterwaarts inparkeren. Nooit meer tijd verspillen op zoek naar een goede parkeerplek: u kunt ze allemaal aan!

SAFETYSHIELD-TECHNOLOGIE

VEELZIJDIGE VEILIGHEID OP ELKE HOEK

Uw nieuwe Nissan PULSAR is uitgerust met SafetyShield-technologie, waarmee u obstakels om u heen kunt opmerken en erop reageren. Met Lane Departure Warning, Blind Sport Warning en Moving Object Detection zult u gewaarschuwd worden met een knipperend lampje en een geluid wanneer er iets op uw weg ligt. Het noodremsysteem in de voorrem komt automatisch in actie bij onmiddellijk gevaar. Nadert er een auto met te hoge snelheid? Steekt een onoplettende wandelaar opeens de straat over? Dankzij de moderne veiligheidskennis van Nissan kunt u vertrouwen op de technologie.

Meer weten?
Neem contact op met de verkoop.

NISSAN PULSAR