ONDERSCHEIDEND

MEER DAN ALLEEN HET UITERLIJK

Nissan introduceerde de eerste crossover en brengt u nu de nieuwe generatie. De nieuwe Nissan QASHQAI combineert het beste van twee werelden, zowel off-road als de traditionele hatchback. Compromisloos. De stadslichten weerkaatsen niet alleen op zijn slanke en aerodynamische carrosserie, ze zorgen ervoor dat uw nieuwe QASHQAI nog meer opvalt.

DE ULTIEME CROSS-OVER

KLAAR OM DE STAD TE VERKENNEN?

Het krachtige design, het compacte formaat en de verhoogde zit geven u nog meer vertrouwen voor het rijden in de stad. De nieuwe Nissan QASHQAI is stimulerend en dynamisch.

KRACHTIGE PRESTATIES

DE NIEUWE DEFINITIE VAN EEN KRACHTIGE CROSSOVER

De nieuwe QASHQAI beheerst de kracht en efficiëntie tot in de puntjes, zodat u geniet van een uitstekend brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot dankzij de betere aerodynamica, de algemene massareductie en het start-stopsysteem. Dankzij Chassis Control en de nieuwe XTRONIC-transmissie geniet u van de ultieme controle en verbeterde reactiviteit voor nog meer rijplezier.

NISSAN QASHQAI: DE URBANPROOF CROSSOVER

NISSANCONNECT 2.0

EEN UNIEKE VERBONDENHEID MET DE STAD

Altijd en overal verbonden: het nieuwste NissanConnect-navigatiesysteem beschikt over Google Points-of-Interest (POI) en Send-to-Car , maar ook over internetradio, apps en sociale media, brandstofprijzen, vluchtinformatie, weerberichten, nieuws en zelfs sport. Bovendien kunt u ook de informatie van het Nissan Safety Shield aflezen op het verbluffende 7" touch screen. Al deze technologie bewijst dat een nieuwe QASHQAI voorzien is van innovatie en comfort. Samen op ontdekking. In de QASHQAI ligt de wereld letterlijk aan uw voeten.

RIJ-ASSISTENT DISPLAY

ALLES ONDER CONTROLE: HET GING NOG NOOIT ZO INTUÏTIEF

Op een fraai 5" Rij-assistent display ziet en wijzigt u alle belangrijke data in real-time. Bekijk de stap-voor-stap-navigatie, bandenspanning, beller-ID en rijbaanassistent. Dankzij de intuïtief geplaatste bedieningsknoppen op het stuurwiel zijn alle functies toegankelijk zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen. Dit is echt de cockpit van uw Nissan QASHQAI, en alles draait om u.

NISSAN'S INTELLIGENTE PARKEERASSISTENT

PARKEREN IN DE STAD GING NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK

De nieuwe Nissan QASHQAI weet hoe hij indruk moet maken, parkeren is daar een onderdeel van. De Nissan intelligente parkeerassistent manoeuvreert u veilig in de parkeerplaats zonder aarzelen. Bovendien meet het systeem of de parkeerplaats groot genoeg is om in te passen, zodat u altijd probleemloos uit kunt stappen.

QASHQAI PREMIER EDITION

MEER OVERZICHT

ONTDEK EEN AUTORIT DIE SAMENGAAT MET TECHNOLOGIE, VERRIJKT DOOR NISSAN'S MEEST GEAVANCEERDE SAFETY SHIELD

De nieuwe Nissan QASHQAI biedt u maar liefst 7 verschillende veiligheidssystemen door gebruik te maken van meerdere groothoekcamera's en sensoren, die samenwerken om uw vertrouwen te verdienen en alle situaties perfect te kunnen inschatten.

EN ER IS MEER

Om uw rijervaring te verbeteren maximaliseert de Grootlicht-assistent uw zichtbaarheid door uw grootlicht te activeren en weer te dimmen als de sensor andere auto's op de weg detecteert. Met de full-ledkoplampen biedt deze crossover een heldere en nog beter verlichte rijervaring.

GEAVANCEERDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Frontale Botsing Bescherming

De nieuwe Nissan QASHQAI zit boordevol ultramoderne veiligheidstechnologieën en houdt uw voorliggers in de gaten om eventuele botsingen te voorkomen. Deze functie activeert een visueel en hoorbaar waarschuwingssignaal: als de bestuurder niet reageert, wordt de nieuwe QASHQAI automatisch afgeremd. Bovendien zal een lampje in de buitenspiegel gaan branden als een auto in uw dode hoek rijdt.

QASHQAI TABLET APPLICATIE

COMFORT EN VEELZIJDIGHEID

Met de achterste stoelen neergeklapt beschikt de nieuwe QASHQAI over een vlakke laadvloer. Laden en lossen, vooral van lange voorwerpen, wordt daardoor een stuk gemakkelijker. Onder de laadvloer is nog een extra vak verborgen waar u veilig uw kostbaarheden uit het zicht kunt opbergen.

EEN ONUITWISBARE INDRUK MAKEN

ROYAAL COMPARTIMENT

De stoelen met comfortabele en goede ondersteuning, de zachte kniesteunen en de sfeerverlichting zorgen voor een interieur zo prettig dat u nooit meer wilt uitstappen.

Vraag een proefrit aan
Neem contact op met de verkoop.

NISSAN QASHQAI